Több darab
olcsóbb!
Kedvezmények tovább »
Beszámolók
kolloid
fogyasztóktól
Kolloid VÉLEMÉNYEK »

Az aranykolloid pozitív hatásai


Az egyik legjobb dolog az aranykolloidban, hogy 100%-ban biztonságos. Teljes mértékben mentes a méreganyagoktól és nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel. Nem lehet túladagolni és még mellékhatásai sem ismertek. Néhányan azonnal érzik az előnyeit, másoknál ezek egy bizonyos idő után tapasztalhatók. Az aranykolloid drasztikusan javíthat az életminőségen, a közérzeten és az egészségen.

Gyulladáscsökkentő

Kutatások kimutatták, hogy az aranykolloid csökkenti az ízületi gyulladás, nyáktömlő gyulladás, reuma és íngyulladás során jelentkező tüneteket és duzzanatokat. Dr. Peter Himmel és Dr. Guy Abraham 1997-ben publikáltak egy tanulmányt a ’Journal of Nutritional and Environmental Medicine’-ben. Leírták, hogy azok a betegek, akiknek a fájdalmát aranykolloiddal kezelték, a fájdalom jóval nagyobb mértékű enyhüléséről számoltak be, mint azok, akik placebot kaptak.
Az aranyat már hosszú évek óta használják ízületi gyulladás kezelésére: általában a beteg ízületeibe fecskendezik. Fájdalomcsillapítóként és gyulladáscsökkentőként egyaránt funkcionál, hozzájárul a jobb mozgás biztosításához.

Hangulatjavító

Az arany harmonizáló hatást fejt ki a szervezetre, ezért az aranykolloid segíthet azoknak, akik érzelmileg vagy éppen mentálisan kiegyensúlyozatlanok, idegességtől, depressziótól, frusztrációtól vagy szomorúságtól szenvednek. Az aranykolloid pozitívan hat a közérzetre és a kedélyállapotra, közvetve segítve ezáltal a betegségekből való felgyógyulást. Ne feledje! A pozitív szemlélet sokat segíthet számos betegség leküzdésében! Az arany kolloid fizikai és szellemi értelemben egyaránt segít szembeszállni betegségekkel és fertőzésekkel.

Javítja a kognitív funkciókat

Souhaila McReynolds és Dr. Joel Dill, a ’Journal of Frontier Sciences’-ben megjelent tanulmányában összefoglalták, hogy azok, akik napi 30 mg aranykolloidot fogyasztottak 4 héten át, magasabb IQ-értéket produkáltak (24 ponttal), mint korábban. Felettébb érdekes az, hogy a kísérletet 4 hét után nem fejezték be, hiszen további 2-3 hétig megfigyelték az alanyokat, akiknél az IQ-szint az aranykolloid fogyasztásának a megszűnésével visszasüllyedt az eredeti értékre. Az agyműködés javításához érdemes rendszeresen fogyasztani az aranykolloidot, amelyről széles körben elismerik, hogy javíthat a koncentrációs képességeken és a memórián valamint segítheti az agy és az idegrendszer jobb működését.

’Meridian Institute’s Health and Rejuvenation’ kutatóközpont szerint az aranykolloid javulást hozhat idegrendszeri betegségek esetén. Az intézet kutatói ugyanis nyomon követtek egy nőt, akinél egy neurológiai rendellenességet, esszenciális tremort diagnosztizáltak. A nő arról számolt be, hogy amikor szedte az aranykolloidot, tünetei enyhültek, de miután abbahagyta a szedését, tünetei visszatértek az eredeti állapotba.

A neurológia területén bíztató eredményeket hoztak az aranykolloiddal folytatott kísérletek, azonban további bizonyítékok szükségesek, hogy világszerte elfogadják az aranykolloid neurológiai gyógyhatásait.A Fiatalító hatású aranykolloid

Az aranykolloid egyik, ha nem a legnevezetesebb tulajdonsága az, hogy előnyösen hat a szervezet legfontosabb biológiai funkcióira. Fiatalító és regeneráló hatásairól ismert, továbbá stimulálja az idegeket, így csökkenti az idegekre nehezedő nyomást.
Pozitívan hat a libidóra is, élénkíti a nemi szerveket, csökkenti az impotenciát, hatékony afrodiziákumként (olyan szerek, amelyek hatékonyan fokozzák a szexuális aktivitást és a nemi vágyat) működik.

Az aranykolloid fiatalító tulajdonságai abban is megnyílvánulnak, hogy javítja az elektromos jelek továbbítását az idegsejtek között és az agyban. Idősebb korban jobb agyi működést érhetünk el az aranykolloid rendszeres fogyasztásával.

Antioxidáns hatása

Közvetve nyílvánul meg, hiszen az aranyról bizonyított, hogy a szervezetbe jutva fokozza a szuperoxid-dizmutáz (SOD) enzim termelődését. A SOD erős antioxidáns hatásairól is ismert, harcol a szabadgyökök ellen.
Mivel idős korra a SOD termelődése lelassul, és így megnőhet a szervezetben az öregedési folyamatokért is felelős szabadgyökök száma, ezért az aranykolloiddal sokat tehetünk fiatalabb éveink megőrzéséért is

Daganatok kezelése és a rák

Az amerikai Nemzeti Rákkutató Intézetben vizsgálatok során az aranykolloidot szolid tumorok kezelésére használták. A kísérletek ideje alatt a betegek intravénásan kapták az aranykolloidot. 3 hét során néhány betegnél hagyományos kezelési módszert alkalmaztak, míg a többieknél folyamatosan növelték a aranykolloid-adagot az idő előrehaladtával. A tanulmány szerint az aranykolloid néhány betegnél segített stabilizálni a daganat növekedését és megelőzte az új daganatok kialakulását.

Elméletileg az arany segíthet megállítani a rák terjedését,azáltal, hogy lényegében egy kapszulába zárja a rákos sejt, és lehetővé teszi a semlegesítését.

1935 júliusában a ’Clinical, Medicine & Surgery’ orvosi folyóiratban megjelent Edward H. Ochsner, a chicagoi Augustana Kórház sebészének egy cikke. A cikk címe: ’Aranykolloid a gyógyíthatatlan rákos esetekben’.

“Amikor a rákos állapot már reménytelennek mondható, akkor az aranykolloid segít elviselhetőbbé tenni a halálos kórt  mind a beteg, mind pedig az ő környezete számára. Nagyban csökkenti a fájdalmat, javít a beteg kedélyállapotán, és részben lerövidítheti a végelgyengülés fázisát (általános fizikai hanyatlás és alultápláltság, amely általában a betegségek vége felé jelentkezik erős tünetekkel) legtöbb esetben.” – írta Edward H. Ochsner

Az aranykolloid egyéb felhasználási lehetőségei

A Nilo Cairo és A. Brinckmann orvosok által írt, nagyon népszerű “Materia Medica” című könyvben arról lehet olvasni, hogy az aranykolloidot az első számú orvosságként említik elhízás ellen. Az arany kolloid más hagyományos alkalmazási területei a bőr egészsgének helyreállítása, a szervek fiatalítása, emésztőrendszeri rendellenességek, keringési betegségek, elhízás és égési sérülések. Régebben az aranyat afrodiziákumként is alkalmazták.
Az aranykolloid hatása a Szív– és érrendszerre


Az aranykolloidnak a szívritmus szabályozó és a vérkeringést serkentő hatásokat is tulajdoníthatunk.  Mindehhez hozzájon még, hogy sitmulálni képes a test hőmérsékletét. Már korábban felismerték, hogy a test hőmérséklete az arany hatására egyensúlyba kerül főként hidegrázás, éjszakai izzadás és hőhullámok esetében.

Immunerősítés

Ugyan az ezüstkolloid inkább tekinthető immunerősítő terméknek, az aranykolloid mint ásványi eredetű étrendkiegészítő, szintén hozzájárul az immunitás erősítéshez: Közvetett antioxidáns hatásainak, valamint regeneráló és fertőtlenítő tulajdonságainak köszönhetően.    
Aranykolloid terápiával enyhíthetőek a légúti panaszokkal járó allergi és asztma tünetei.

Káros szenvedélyek ellen

Nano gold aranykolloid

Az Aranykolloid oldat kifejezetten alkalmas lehet a szükséges orvosgyógyászati terápia mellett a függőséggel járó betegségek, mint például az alkohol, a dohányzás, a koffein –vagy drogfüggőség (stb.) kiegészítő kezelésére. Képes elfojtani a káros szenvedélyek után érzett vágyat.

Tudtad-e? Az aranykolloid a kutyáknak is jót tesz

Az aranykolloidról kimutatták, hogy számos szempontból hasonlóan hat kutyáknál, mint embereknél, főként az ízületi -és mozgásproblémák esetén, valamint csípődiszplázia (>más néven ’örökletes csípőficam’, amely a nagytestű kutyák egyik leggyakoribb betegsége, sántaságot, tartós mozgászavart okoz) esetén, a legjobb ezüstkolloiddal kombinálva használni. A hátproblémákkal küzdő kutyáknál gyakran mutattak ki figyelemre méltó javulást néhány napon belül, 2-3 teáskanál arany –és ezüstkolloid napi fogyasztása során. A házikedvencek esetén már több esetben is rég nem látott élénkségről számoltak be a gazdák.
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók