Több darab
olcsóbb!
Kedvezmények tovább »
Beszámolók
kolloid
fogyasztóktól
Kolloid VÉLEMÉNYEK »

Jobb agyműködés Aranykolloid segítségével


Az arany gyógyászati felhasználásáról már az ókorban készítettek feljegyzéseket. A ókori világ legnagyobb könyvtárában, az egyiptomi Alexandriában számtalan dokumentumot őriztek, amelyek az arany gyógyászati felhasználásáról szóltak. A Biblia lapjain is megemlítik az aranyat: Mózes állítólag aranyat adott a népének, hogy csökkentse a feszültséget és türelmetlenséget.
Az ókori egyiptomiakról pedig úgy tartották, hogy azért fogyasztottak aranyat, hogy mind mentálisan, mind pedig fizikálisan megtisztuljanak. Úgy hitték, az arany a testben növeli az életerőt és minden szinten feltölti a szervezetet.

Az aranyhoz számos szimbolikus jelentést kapcsolható. Legáltalánosabban úgy lehet összefoglalni, mint „a testi, lelki és szellemi gazdagság jelképe” 

Arany kolloid hatása

A középkori alkimisták már az „arany-vízzel” kísérleteztek, hiszen rájöttek, hogy az arany nem csupán a gazdagság jelképe lehet, hanem a hosszú és egészséges életé is.

Európában Paracelsus (1493-1541) „az orvosi vegytan atyja”, több hatékony gyógyszert állított elő fémes ásványokból, aranyból is. Paracelsus a szimbólumok híve volt, és úgy tartotta, hogy a betegségek olyanok, mint az ólom, ami sötét, veszélyes és bonyolult szerkezetű. A gyógyulás és az egészség szimbolumaként az aranyat tartotta, amely többek között fényes, pompás és tiszta fém. Paracelsus és követői még nem voltak bírtokában annak a tudásnak, amelynek az utókor már igen...

A csodás, sárga színekben pompázó nemesfémet a leghatékonyabban kolloid formában tudja az emberi szervezet felhasználni. A kolloidok jellegzetessége, hogy képesek áthatolni a sejtfalon, ezáltal a sejten belül kifejteni hatásaikat. Az aranykolloid egyszerűen megfoglmazva nem más, mint desztillált víz, amelyben mindössze néhány nanométernyi, szabad szemmel még éppen nem látható nagyságú arany részecskék „úszkálnak”.

Az aranykolloid leginkább azon tulajdonságáról nevezetes, hogy „idegnyugtató” hatású, javít az agyi –és idegrendszeri működésen. Pozitívan befolyásolja az agy működését, a memóriát, a koncentrációt, felélénkíti az agyi funkciókat és a figyelmet.

Az aranykolloid fogyasztása mellett mellékelünk Önnek néhány jól bevált, pofonegyszerű tippet, melyekkel szintén sokat tehet a megfelelő agyi működés szintentartásáért, az agyi funkciók felfrissítéséért:

  • Éljen aktív életet, mozogjon, szabadidejében ha egy mód van rá, legyen sokat a levegőn.
  • Legyen aktív a közösségi élete.
  • Fedezzen fel új dolgokat, legyen új hobbija.
  • Írjon, gyakorolja az írást a „gyengébbik” kezével is.
  • Próbálja meg elkerülni a stresszes helyzeteket és a feszültséget generáló konfliktusokat.
  • Minimalizálja a televízió nézését.
  • Ne dohányozzon, és mértékkel fogyasszon italt.
  • Meglepő, de amennyiben olyan videójátékokkal játszik, amelyek versenyhelyzet elé állítják egy partnerrel, kutatások kimutatták, hogy az agyi működés ez esetben is fokozódik, felfrissülhetünk tőle szellemileg és mentálisan, hiszen egy új helyzetben találjuk magunkat.

Az aranykolloid a központi idegrendszer problémái esetén is a segítségünkre lehet: Derpesszió, szorongás, vagy memóriazavarok enyhítésére kiváló „orvosság”.

Aranykolloid a jobb agyi teljesítményért

Souhaila McReynolds és Dr. Joel Dill, a ’Journal of Frontier Sciences’-ben megjelent tanulmányában összefoglalták, hogy azok, akik napi 30 mg aranykolloidot fogyasztottak 4 héten át, magasabb IQ-értéket produkáltak (24 ponttal), mint korábban. Felettébb érdekes az, hogy a kísérletet 4 hét után nem fejezték be, hiszen további 2-3 hétig megfigyelték az alanyokat, akiknél az IQ-szint az aranykolloid fogyasztásának a megszűnésével visszasüllyedt az eredeti értékre. Az agyműködés javításához mindenképpen érdemes rendszeresen fogyasztani az aranykolloidot, a végeredmény pedig önmagáért beszél: Az aranykolloid javít az agy teljesítményén!
A kutatók úgy gondolják, hogy az aranykolloid mind a testben, mind pedig az felszínén megtalálható idegvégződések közötti a vezetőképességet fokozza, ezáltal erősíti a mentális és szellemi képességeket, továbbá a cselekvőkészséget.

Az aranykolloid pozitívan hat a közérzetre és a kedélyállapotra, betegségek esetén amolyan eufórikus hatást vált ki, elterelve a beteg figyelmét a gondokról és bajokról, ezzel egyetemben pedig növeli a beteg gyógyulásba vetett hitét.

Kutatások kimutatták, hogy az aranykolloid nyugtatólag hat ADD (figyelemhiányos rendellenesség) és ADHD (figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar) esetén. A kutatók úgy tartják, hogy a figyelemhiányból és a hiperaktivitásból adódó problémák egyaránt  kezelhetőek az aranykolloiddal.

Az arany modern korunkra a neurobilógia (agykutatás, az idegrendszert vizsgáló tudomány) jelképévé vált, utalva arra, hogy az arany valóban élénkíti és felerősíti az agyműködést. Az Amerika Egyesült Államokban Berkley városában 1985 óta,  évente átadják a Minerva Alapítvány által létrehozott ’The Golden Brain’, vagyis „Az Arany-agy” díját azoknak a neurobiológiai kutatóknak, akik az adott évben legjelentősebb, (netán forradalmi) felfedezést értek el tudomány területén.








Kérem értesítsenek, ha vannak akciók